torsdag den 16. juni 2011

Loppe / Krea dag Søndag d. 19 juni


OPRYDNINGSALG
SØNDAG D. 19 JUNI 10 -15
PÅ MIT VÆRKSTED
(CIKORIEVEJ 3B, 5220 ODENSE SØ.)

MASSER AF SKØNNE RETROTING
RDC LIVING - MIN EGEN PUDEKOLLEKTION
UDOVER MIG SÅ GÆSTER 10 SKØNNE KVINDER
VÆRKSTEDET
DE HAR ALLE LOPPER OG/ ELLER LÆKRE KREATING.
KIG ENDELIG FORBI.3 kommentarer:

 1. Nøj nogle skønne vogne du laver! Og øv hvor ville jeg ønske, at jeg boede på Fyn i hvert fald bare lige i morgen;-) For så skulle jeg helt sikkert besøge dit værksted (det arrangement kunne nu godt have ligget i min sommerferie, for den holder vi nemlig over på jeres side af vandet;-))! Held og lykke med salget i morgen.
  Kh Mette

  SvarSlet
 2. fantastisk ide du har fået dig, jeg er stor elsker af camping livet, men har meget svært ved alle de upersonlige vogne der tit findes, kan ikke forstå at der ikke findes flere som dig, der lige ser muligheden i at sy nye gardiner, lidt fine puder, i det hele taget gøre alt mere personligt. du har lige givet mig lyst til at droppe ide´n om et kolonihave hus ;) og finde en fin gammel vogn i stedet. det ville da være fedt. mangler bare lige at få den traditionelle camping kæreste med på ide´n om en anderledes personlig vogn :)
  tak fordi du gør noget ved det :)

  Vh Sara

  SvarSlet
 3. Øv at jeg ikke lige var i nærheden. Ville ellers gerne shoppe ting til min campingvogn, som vi har totalrenoveret siden jeg så dine på Forårsmarkedet (dog ikke i så fin og sikker stil som dine;)))
  Hilsen Heidi

  SvarSlet